Популярний гурт ТНМК записав спільну пісню з вихованцями запорізької школи мистецтв

28.04.2019 14:34

Відомий український гурт ТНМК разом з талановитими дітьми Запоріжжя записав спільний кліп на пісню «Чикаго».

Запис відбувся в рамках проекту департаменту культури і туризму Запорізької міської ради, в якому юні таланти музичних шкіл Запоріжжя грають дуетом з зірками української сцени. Пісню обирали самі юні музиканти.

- Діти відслухали наші композиції та самі обрали цей трек. Ми його дуже не часто граємо, він для нас особливий. Вибір композиції приємно здивував. Звичайно, діти ще вчаться грати, їм є куди рости, але старт даний і це дуже круто, розповів учасник гурту ТНМК Олег Михайлюта (Фагот).

Композиція була записана на фоні нового мурала, який нещодавно з'явився на фасаді школи мистецтв №3.

- Більше 6 тисяч запорізьких дітей займаються культурою та мистецтвом в 13 міських школах естетичного виховання. А тому було прийнято рішення розширювати межі мистецтва. На стінах трьох мистецьких шкіл з’явилися яскраві мурали. Також ми продовжуємо наш проект – спільно з зірками, які виступають на запорізьких фестивалях, записуємо кліпи. В рамках «Zaporizhzhia Jazzy» гурт ТНМК разом з вихованцями 3ї школи мистецтв виконали композицію «Чикаго». Це дуже важлива практика для всебічного розвитку наших юних музикантів – бачити своїх кумирів та грати з ними, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Також, в рамках «Zaporizhzhia Jazzy», спільні кліпи з вихованцями музичних шкіл записали Laud та Джамала.