Триденний марафон весняних розваг: у Запоріжжі стартував Springfest-2019

29.04.2019 19:35

Сотні запоріжців з дітьми зібралися в парку «Дубовий гай», щоб весело і цікаво провести вихідний день. Сьогодні тут стартував триденний фестиваль Springfest-2019. Кожен з днів присвячений окремій тематиці, тож усі відвідувачі знайдуть собі розваги до смаку.

Перший день Springfestа – сімейний. Організатори - управління по роботі з сім'єю та молоддю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради - підготували для містян яскраву розважальну програму: сімейні розваги з веселими іграми та квестами, розмальовками та аквагримом, шахами, шашками та іншими забавами.

У відкритті «Springfest 2019» взяв участь заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Один з традиційних весняних фестивалів –Springfest – стартував сьогодні в парку «Дубовий гай». Усі три дні будуть насиченими різними подіями та розвагами. Тож запрошую усіх запоріжців на цю локацію – буде весело та цікаво для усієї родини, зазначив Анатолій Пустоваров.

У сімейний день на запорожців очікували такі розваги та майстер-класи: конкурс аніматорів, родинна гра «Фемелі квіз», аквагрим та малюнки хною, конкурс дитячого малюнка та конкурс селфі, настільний теніс, шахи та шашки, альтімейт фрісбі та інші. Попереду ще Culture day з музикою від популярних запорізьких гуртів та ансамблів з яскравою шоу-програмою. А завершить фестиваль 1 травня Breakaway day з виступами команд Запорізької Ліги сміху, солістів студії «Арт-стайл» та родзинкою Springfestу – фестивалем фарби «Holi fest». Початок програм о 15.00. Вхід вільний.