У Запоріжжі відбувся міський чемпіонат з гри «Що? Де? Коли?» серед учнівської молоді

06.05.2019 16:15

У суботу, 4-го травня, пройшов шкільний чемпіонат Запоріжжя зі спортивних версій інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?» та «Своя гра».

Захід відбувся в актовій залі Запорізького національного університету. За результатами відбіркових турнірів в районах міста, кращі команди й учасники індивідуальної дисципліни отримували запрошення на чемпіонат. Всього у змаганнях взяли участь 34 команди (19 - в старшій віковій категорії й 15 - в молодшій).

За підсумками гри «Що? Де? Коли» призові місця розподілилися наступним чином: у старшій категорії І місце - «Пюрейв» (колегіум «Елінт»), ІІ місце - «Улюблена команда Мізерного» (спеціалізована школа 7), ІІІ місце - «Аннігіляторна гармата» (гімназія 28). У молодшій категорії І місце - «Ержан, на роботу пора» (колегіум «Елінт»), ІІ місце - «Нестримний сміх» (колегіум «Елінт»), ІІІ місце - «Мото-мото» (гімназія 28).

У письмовій «Своїй Грі» перше місце в старшій категорії зайняв Артур Штойко (гімназія 31), друге - Антон Беспалов (гімназія 28), третє - Маргарита Кузьмінова (спеціалізована школа 7). У молодшій категорії перше місце посіла учениця «Елінта» Ольга Олійник, друге місце - Олексій Сироватка (школа 23), третє місце - Володимир Гривцов (гімназія 28).

Організатори чемпіонату - управління по роботі з молоддю та сім'єю Запорізької міської ради, ГО «Коло думок» та федерація інтелектуальних видів спорту в Запорізькій області.