Запорізький «Металург» здобув розгромну перемогу над «Нікополем»

13.05.2019 11:35

11 травня на стадіоні «Славутич Арена» запорізька команда зіграла домашній матч 25 туру Другої ліги чемпіонату України з футболу. Гра завершилась впевненою перемогою «Металурга» з рахунком 6:0.

Тренерський штаб «Металурга» випустив на поле тих же виконавців, що і в попередньому матчі з «Гірником». Відкрив рахунок вже на 10-й хвилині з пенальті запорізький футболіст Сергій Дяченко. Облога воріт гостей тривала. Після серії атак витончену контратаку на 27-й хвилині виконав Вадим Воронченко - м'яч полетів в порожні ворота. Перший тайм завершився з рахунком 2:0.

У перерві головний тренер «Нікополя» Георгій Варжеленко зробив відразу дві заміни в надії додати атакам свіжості. Єдиний супершанс гості створили через неповних десять хвилин гри, але голкіпер «Металурга» Ігор Варцаба впевнено відбив м’яч. Цей тривожний момент біля своїх воріт примусив запорізькийх футболістів повернутися до активних атак. Господарі поля в буквальному сенсі прокотилися по супернику.

Розгромну серію голів відкрив «металургівський» напівзахисник Юрій Сачко. Футболіст без проблем забив у пусті ворота суперника. Атаку продовжив Олександр Матвєєв, який забив м’яч після навісу з кутового. Завершили наступ запоріжці Євген Корохов, який зіграв як справжній форвард, та Євген Підлепенець. 6:0 - найпереконливіша перемога «Металурга» у Другій лізі.

«Металург» продовжує боротьбу за друге місце. Наступний матч відбудеться на «Славутич Арені» 16 травня проти одеської «Реал Фарми». Всіх бажаючих запрошують прийти та підтримати нашу команду.