Для маленьких запоріжців створять країну щасливого дитинства

21.05.2019 15:45

Традиційно з нагоди Дня захисту дітей для запорізької малечі служба (управління) у справах дітей Запорізької міської ради влаштовує міське свято «Країна «Щасливе дитинство». Сьогодні, 21 травня, організатори провели виїзну нараду, на якій обговорювалися підготовка до заходу та розміщення основних локацій.

Святковий захід, присвячений Міжнародному дню захисту дітей, відбудеться 30 травня у Центральному парку культури та відпочинку «Дубовий гай». Організатори підготували яскраву казкову програму. Розважати дітей будуть вокальна студія Art Style, Smile park. Майстер-класи проведуть фахівці ліцею моди і стилю, професійного ліцею сервісу, педагогічного коледжу. Студентська організація «Студентське серце» підготує яскравий танцювальний флешмоб. Крім того, діти, які перебувають на обліку у служби, розкриють свої творчі здібності на фестивалі «Країна дитячих талантів».

Діти, які перебувають на обліку у службі у справах дітей та йдуть у перший клас у 2019 році отримаютьпортфелі з канцелярським приладдям. Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які є випускниками шкіл, отримають сертифікати на 2000 гривень. Також у програмі заходу - виступи запорізьких зірок, цікаві фотозони та яскравий фестиваль фарб.

Організатори запрошують усіх приєднатися до свята, поринути у казкову атмосферу та подарувати дітям гарний настрій та здійснити їх мрії.