У Запоріжжі підопічних центру «Затишна домівка» привітали з Днем захисту дітей

31.05.2019 16:45

З лютого у Запоріжжі функціонує комунальний заклад «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Затишна домівка». Тут можуть жити діти-сироти віком від 18 до 23 років, мами з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах. Напередодні Міжнародного дня захисту дітей маленькі підопічні отримали подарунки від міської влади.

КЗ «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Затишна домівка» знаходиться в Дніпровському районі, за адресою вулиця Таганська, 8. Заклад розрахований на одночасне обслуговування 39 осіб. Тут проживають мами з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах, а також повнолітні діти-сироти. З нагоди Міжнародного дня захисту дітей фахівці центру влаштували святковий захід з різноманітними завданнями та сюрпризами.

- Вже чотири місяці у Запоріжжі функціонує заклад «Затишна домівка». Тут дійсно затишно - багато дітей знайшли прихисток від життєвих негараздів. Кожен з них отримав житло, їжу, а також любов та піклування від фахівців центру. Напередодні свята ми завітали до закладу з іграшками та солодкими подарунками. Адже кожна дитина має право на щасливе дитинство, і міська влада докладає максимальних зусиль, щоб маленькі запоріжці відчували захист та турботу, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

На святковому заході діти танцювали, мами вгадували малюнки своїх малюків, готували частування для гостей. Кожна дитина отримала у подарунок м’яку іграшку, а на завершення всіх очікувало чаювання з солодощами.