У Запорізькій школі мистецтв № 3 відсвяткували випускний

06.06.2019 15:05

Це останній цього навчального року урочистий захід у закладі. Вручення випускникам грамот та свідоцтв про позашкільну освіту відбулось у актовій залі «Малої гуманітарної академії», у приміщенні якої знаходиться культурно-освітній осередок Хортицького району.

Цього вечора у Запорізькій дитячій школі мистецтв № 3 попрощалися з 36 випускниками. Загалом їх 48 – школа у своєму складі має філію, яка діє на базі міської гімназії № 25 за адресою вул. Патріотична, 76.

Цілих 9 років вони успішно навчалися та опановували різні види мистецтва за програмами: «Хореографія», «Образотворче мистецтво», «Музичне мистецтво» - це фортепіано, скрипка, домбра, хоровий, академічно-сольний спів та інше.

Програму прощального випускного концерту підготували самотужки. Власними виступами тішили численну аудиторію батьків та вчителів. У програмі заходу танці, співи, гра на музичних інструментах. 

Привітати школярів зі святом прийшов заступник міського голови Анатолій Пустоваров. Викладачам закладу вручив Подяки виконавчого комітету Запорізької міської ради.

- Сьогодні свято прощання зі школою, втім я весь час стверджую, що це не кінець, а початок – початок нового творчого шляху наших талановитих дітей. Школа мистецтв № 3 підготувала сьогодні такі цікаві виступи з великою віддачею і натхненням – помітно, що діти максимально залучені до процесу. Тому ми бажаємо, аби у них в житті все склалося якомога краще, щоб здобуті тут навички й уміння знадобилися у житті. Хай кожен з них збудує кар’єру та міцну щасливу родину і не забуває про рідний заклад та викладачів. Тим більше, школу ми візуально оновили, тепер вона відповідає своєму покликанню естетичного спрямування. На черзі внутрішнє облаштування – це й приведення до належного стану санвузлів, класів. Все задля того, аби наші діти мали можливість займатися творчістю та мистецтвом у гідних умовах, - зазначив  Анатолій Пустоваров.