У МФК «Металург» розповіли про плани на сезон та представили новачків

26.07.2019 10:22

Міський футбольний клуб «Металург» представлятиме Запоріжжя в Першій лізі. Напередодні нового сезону на стадіоні «Славутич Арена» відбулася прес-конференція, під час якої тренери підбили підсумки роботи, розповіли про плани на майбутній сезон, а також представили новачків команди.

На початку зустрічі заступник міського голови Анатолій Пустоваров привітав гравців клубу та вболівальників з виходом команди в Першу лігу. Він підкреслив, що незважаючи на поступки в іграх плей-офу, «Металург» цілком заслуговує на це підвищення в класі.

Також заступник міського голови представив оновлений тренерський склад команди. Головним тренером МФК «Металург» став Іван Богатир, до тренерського штабу увійшли Григорій Негірьов, Олексій Годін та Руслан Галігузов.

- Це тренерський штаб, якому ми повністю довіряємо та перед яким ставимо найвищі вимоги. Наша футбольна родина стала ще сильнішою та більш згуртованою. Я впевнений, що команда буде показувати гарні результати. Ті напрацювання та ті можливості, які в нас є, дозволять «Металургу» проявити себе, закріпитися в Першій лізі та грати на перемогу, - підкреслив Анатолій Пустоваров.

По завершенні сезону ігор в Другій лізі МФК «Металург» зайняв третє місце. Під час прес-конференції гравці, які брали участь в сезоні, були нагороджені медалями професійної футбольної ліги України.

Наприкінці зустрічі були представлені новачки команди: захисники Сергій Рудика, Філіп Хамаха і Денис Білоусов, нападники Олексій Щебетун і Олексій Сидоров, напівзахисники Ігор Загоруйко, Андрій Гавриленко і Андрій Синицький, воротар Богдан Петриченко.

Нагадаємо, перший матч у новому статусі запорізька команда проведе на виїзді. 27 липня «металургівці» зіграють в Києві на стадіоні «Оболонь Арена» проти місцевого клубу «Оболонь-Бровар». Початок матчу о 18.00.