«Вельтум-Запоріжжя» пропонує міським підприємствам послуги з вивезення та захоронення твердих побутових відходів

29.07.2019 16:00

Підприємство «Вельтум-Запоріжжя» продовжує поліпшувати якість послуг з вивезення твердих побутових відходів. Закуповується нова техніка, пластикові контейнери замінюють на нові антивандальні баки, розширюється перелік послуг для населення та юридичних осіб.

Зокрема, у Вознесенівському районі Запоріжжя фахівці підприємства повністю завершили заміну старих сміттєвих контейнерів. Загалом по місту замінено більше 1000 баків.

Крім того, з вересня розпочне роботу пілотний проект із сортування побутових відходів на базі 31 гімназії. Перші контейнери для роздільного збирання побутових відходів будуть встановлені у навчальному закладі до 1 вересня, а до кінця року вони мають з’явитися в усіх школах Запоріжжя.

Окрім обслуговування населення, ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» пропонує свої послуги підприємствам, компаніям та іншим юридичним особам. Укласти договір на вивезення, захоронення твердих побутових, комунальних та комунально-змішаних відходів можна в договірному відділі підприємства з 8:00 до 16:30, з понеділка по четвер. Компанія надає контейнери в оренду та гарантує своєчасне вивезення відходів.