Фонд енергоефективності пропонує запорізьким ОСББ гранти на утеплення будинків

31.07.2019 17:50

Фонд енергоефективності надає грантову фінансову підтримку для ОСББ на проекти термомодернізації та енергоефективності багатоквартирних будинків.

Гранти надаються ОСББ без повернення та можуть покривати до 70% вартості енергоефективних проектів у багатоквартирних будинках. Це включає додатковий грант у розмірі 20% для перших 300 заявок ОСББ.

Гранти надаватимуться ОСББ за Пакетом «Легкий» в обсязі до 40% вартості проектів із встановлення вузлів комерційного обліку теплоенергії, встановлення/модернізаціїї загальнобудинкового котла та допоміжного обладнання; балансування систем опалення, модернізації систем гарячого водопостачання, встановлення вузлів розподільного обліку теплової енергії та регуляторів температури повітря, заміни/теплоізоляції трубопроводів систем опалення, теплоізоляції/заміни трубопроводів системи теплопостачання та гарячого водопостачання, заміни/ремонту вікон/дверей, модернізації систем освітлення.

Грантовий Проект «Комплексний» надається ОСББ в обсязі до 50% проектів з теплоізоляції/облаштування огороджувальних конструкцій будівлі, заміни/ремонту вікон/дверей у квартирах, заміни/теплоізоляції трубопроводів опалення та водяної системи опалення у квартирах, облаштування систем вентиляції зі встановленням рекуператорів, модернізації систем внутрішнього теплопостачання.

У разі зацікалевленості та готовності використати грантову фінансову підтримку на проекти термомодернізації та енергоефективності багатоквартирних будинків головам правління ОСББ необхідно звернутися до відділу нормативно-методологічного забезпечення розвитку житлового господарства департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради за тел.: 224-22-67 та за адресою: вул. Незалежної України, 46-А, каб. № 1.

Більше інформації про програму грантової підтримки у прикріпленому файлі.