У Запоріжжі фахівці управління соціального захисту населення проводять інформаційні зустрічі з мешканцями районів міста

16.08.2019 15:30

Фахівці управління соціального захисту населення Запорізької міської ради проводять виїзні консультації в рамках мобільних соціальних офісів. Такі заходи допомагають надавати послуги громадянам з інвалідністю, пенсіонерам, запоріжцям на стаціонарному лікуванні тощо.

Сьогодні, 16 серпня, фахівці управління соціального захисту по Дніпровському району провели роз’яснювальну роботу серед громадян, які мешкають по вулиці Гребельній.

Мешканцям надана інформація з актуальних питань щодо порядку призначення та перерахунку субсидій, державних допомог малозабезпеченим та багатодітним сім´ям. Обговорювались питання, пов’язані з монетизацією пільг.

Також приділено увагу змінам, внесеним до порядку виплати грошових допомог та компенсацій, а саме: перехід на міжнародні номери банківських рахунків (IBAN). Запровадження IBAN дасть можливість гармонізувати український платіжний простір з європейським.

Зустрічі такого формату підвищують рівень інформованості населення. Детально ознайомитись з графіком роботи мобільних соціальних офісів у серпні можна за посиланням.