Мобільним соціальним офісом скористалися більше 50 мешканців Дніпровського району

23.08.2019 11:30

Виїзні прийоми – важливий формат комунікації між управліннями соціального захисту населення та громадою. Такий формат спілкування дуже ефективний та обопільно корисний: для працівників управління соціального захисту – це можливість додатково довести до відома якомога більшої частини населення інформацію про зміни у чинному законодавстві України, для громадян – нагода оперативно отримати кваліфіковані консультації з перших вуст.

Черговий прийом Мобільного соціального офісу управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по Дніпровському району відбувся у приватному секторі житлового кварталу № 75 за адресою вул. Миргородська, 52 .

Бажання особисто поспілкуватися зі спеціалістами, які входять до складу мобільного соціального офісу, виявило чимало мешканців району. Понад 50 з них отримали консультації з питань монетизації субсидій та пільг, призначення різних видів державних соціальних допомог, отримання матеріальної допомоги, забезпечення санаторно-курортним лікуванням. Багатьох цікавили питання пенсійного забезпечення в Україні.

Крім надання консультативно-роз’яснювальних послуг фахівці, що входять до складу мобільного соціального офісу, здійснюють прийом заяв та відповідних документів від громадян, які потребують додаткової соціальної підтримки за принципом «єдиного вікна». За допомогою мобільного кейсу, який містить сучасну техніку, якість надання послуг виходить на високий рівень.

Кожному, хто звернувся до спеціалістів управління, надані детальні роз’яснення з різних нагальних питань.