Міський центр соціальних служб організував для своїх підопічних незабутнє дозвілля

05.09.2019 14:25

Так, дітлахи із сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, не лише отримали корисні подарунки до нового навчального року, а й побували разом із своїми родинами на справжній театральній виставі та цікавих екскурсіях.

Напередодні нового навчального року представники Міського центру соціальних служб привітали дітей із сімей, що перебувають на обліку відділу соціальної роботи по Комунарському та Шевченківському районах, із початком нового навчального року та подарували кожному зі школярів по портфелю.

Далі на родини чекала підготовлена акторами Театру юного глядача вистава «Україна – це ми!» і екскурсії до визначних місць Запорізької області. Зокрема, екскурсанти побували у Василівському реабілітаційному центрі для диких тварин і на власні очі побачили у вольєрах тигрів, левів, леопарда, сервала, ведмедів. Потім діти з батьками мали можливість відпочити у затишній атмосфері біля маленьких штучних ставків, подивитись на риб та побавитися із найменшими мешканцями центру – маленькими кошенятами.

Наступного ранку ще одна група дітей, що перебувають на обліку Центру, поїхала у с. Розумівка до кінного клубу «Деймос». Тут власниця клубу разом із волонтерами провела екскурсію для гостей та познайомила відвідувачів із кожним із місцевих вихованців.