У Запоріжжі прийомні сім’ї змагалися у спортивних естафетах

13.09.2019 12:30

У Запоріжжі триває конкурс «Кращий опікун року». Сьогодні, на тренувальній базі ДЮСШ «Металург», відбувся другий етап конкурсу - змагання у номінації «Спортивна сім’я».

15 родин змагались у спортивних естафетах та цікавих конкурсах. За результатами конкурсу в кожній номінації визначили переможців та лауреатів. Всі вони отримали гарні подарунки та призи.

- Продовжується конкурс «Кращий опікун року». Більше 80 учасників беруть участь у цьому святі дитинства, спорту та сімейних цінностей. Головна мета - популяризувати цей напрямок. Я впевнений, що завдяки таким конкурсам запорізькі сім’ї замисляться та візьмуть дитину в родину, або створять дитячий будинок сімейного типу. І все більше дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування отримають люблячу родину та виростуть в атмосфері взаєморозуміння та любові, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Попереду учасників очікують два конкурси - «Родина талантів» та «Креативна родина». Вони відбудуться 20 вересня у міському палаці дитячої та юнацької творчості. Також є окрема номінація Гран-Прі. Її переможця визначать шляхом голосування на сторінці Facebook служби (управління) у справах дітей. Віддати свій голос можна до 20 вересня. Гала концерт конкурсу «Кращий опікун року» проведуть до Дня усиновлення – 27 вересня у міському палаці дитячої та юнацької творчості. Компетентне журі оголосить переможців і відзначить цінними подарунками - побутовою технікою.