У Шевченківському районі Запоріжжя школярам нагадали про небезпеку вживання наркотиків

13.09.2019 16:47

У загальноосвітніх закладах Шевченківського району розпочато освітньо-профілактичні заходи. Їхня мета - запобігання поширенню наркотичних засобів і психотропних речовин, та популяризація здорового способу життя. Сьогодні за участі представників районної адміністрації, поліції, закладів охорони здоров’я, спортивної галузі відбулася зустріч з учнівською молоддю ЗОШ № 65.

Старший уповноважений сектору кримінальної поліції Шевченківського відділу поліції Владислав Бодня розповів про адміністративну та кримінальну відповідальність за незаконне виробництво, придбання, розповсюдження наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів, схиляння до вживання наркотичних засобів.

Педіатр КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2» Оксана Скайковська повідомила про загрозу для здоров’я та наслідки вживання наркотичних речовин й алкоголю.

Також перед присутніми виступив президент федерації кіокушинкай карате Запорізької області Олександр Новіков. Він наголосив про необхідність формування умінь та навичок здорового способу життя, участі підлітків у соціально активних, позитивно направлених організаціях однолітків та запросив приєднатися до великої спортивної родини Запоріжжя.

Подібні зустрічі відбудуться в усіх загальноосвітніх закладах району.