У Запоріжжі відбувся баскетбольний турнір пам’яті В’ячеслава Гаврилова

16.09.2019 11:27

З 13 по 15 вересня в палаці спорту «Юність» проходив традиційний передсезонний товариський турнір. За головний трофей змагалися чотири команди баскетбольної Суперліги: «Запоріжжя» та «Одеса», а також два новачки чемпіонату - «Харківські соколи» та «Прометей».

Меморіал, присвячений В’ячеславу Гаврилову, колишньому голові правління Запорізького заводу феросплавів, проводиться в Запоріжжі вже вдев’яте. Традиційно його влаштовують за кілька тижнів до початку нового баскетбольного сезону, аби команди перевірили свої сили та мали змогу зігратися.

- Дуже приємно, що Запоріжжя має такі довготривалі спортивні традиції, що саме в нашому місті знаходиться одна з найкращих спортивних арен, на якій ми вже вдруге проводимо цей турнір. Сьогодні приїхали надзвичайно сильні команди, тож ігри будуть видовищними. Вболіваю, звичайно, за наш місцевий БК «Запоріжжя». Впевнений, хлопці добре покажуть себе в новому сезоні, та, сподіваюся, трибуни під час чемпіонату будуть заповнені глядачами, - зазначив заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

За результатами двох ігрових днів одразу три команди мали по дві перемоги, тому призові місця на турнірі Гаврилова визначалися за кращою різницею в зустрічах цих колективів між собою. «Прометей» посів перше місце, «Одеса» – друге, а запоріжці стали третіми.