У Запоріжжі відбулись святкові заходи на честь Дня рятувальника

17.09.2019 13:30

Сьогодні, 17 вересня, на території управління з надзвичайних ситуацій та аварійно-рятувальної служби «Кобра» відбулось урочисте поздоровлення місцевих рятувальних бригад.

На початку заходу – урочисте шикування та представлення техніки. Тут нові службові автомобілі та човни, спеціалізоване водолазне обладнання.

Привітати рятувальників приїхали представники міської влади, учні запорізьких шкіл та колеги з Головного управління ДСНС у Запорізькій області.

- Від імені міського голови та усього депутатського корпусу Запорізької міської ради я вітаю кожного нашого рятувальника із професійним святом. Це люди, які щодня стоять на сторожі нашого спокою та охороняють наші життя. Ми не завжди знаємо про їх заслуги та не завжди помічаємо їх важку роботу. А цього року лише рятувальники на воді врятували 250 осіб. Це вражаюча цифра. І за це їм велика дяка. Ці люди варті постійної уваги, це стосується і їх професійного розвитку, і розвитку матеріально-технічної бази, - зазначив радник міського голови Запоріжжя Валерій Еделєв.