У Вознесенівському районі розпочали масштабне прибирання

20.09.2019 15:53

Наразі роботи проводяться у балці Алюмінієвій. У заході взяли участь представники районної адміністрації, громадських організацій та студенти розташованого поряд з об’єктом медичного вишу.

Роботи в балці проводяться у межах масштабного прибирання по всьому Вознесенівському району. Воно триває вже протягом трьох тижнів за ініціативи мешканців та за підтримки районної адміністрації, яка надає необхідний інвентар.

Щодо прибирання у самій Алюмінієвій балці, то звідси вже вдалось вивезти близько 80 тонн сміття, заплановано прибрати ще стільки ж. Крім того, тут кронували 200 дерев. Загалом балку планують привести до ладу до середини жовтня, організувавши ще низку подібних прибирань.

- Хочу подякувати кожному, хто приєднався до цієї акції. Наш район – центральний, тому ми просто не маємо права не робити його ще кращим. Тим більше, незабаром День міста і всі основні святкування будуть зосереджені саме в нас. Алюмінієва балка – це чудова зелена територія розміром майже у 10 гектарів, у майбутньому з неї вийде чудовий ландшафтний парк. І ось таке генеральне прибирання території – це перший крок до цього, - зазначив голова Вознесенівської районної адміністрації Олександр Ніколаєнко.