У Шевченківському районі провели профілактично-інформаційну зустріч для школярів

20.09.2019 15:21

За ініціативою районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району 19 вересня у межах комплексних районних заходів щодо протидії поширенню наркотичних засобів і психотропних речовин проведено профілактично-інформаційну зустріч учнів загальноосвітньої школі № 12 з представниками районної адміністрації, поліції, закладів охорони здоров’я, працівниками спортивного клубу карате.

Заступник голови районної адміністрації Зоя Лимарчук попередила про наслідки зловживання наркотиків та психотропних речовин, закликала дітей до здорового способу життя, розповіла про роботу з даного напрямку в районі та відповіла на численні запитання учнів.

Старший уповноважений сектору кримінальної поліції Шевченківського відділу поліції Владислав Бодня розповів про адміністративну та кримінальну відповідальність щодо незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання, розповсюдження наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, схиляння до вживання наркотичних засобів.

Представники КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2» проінформували про загрозу для здоров’я та наслідки вживання наркотичних речовин та алкоголю. Також перед присутніми виступили представники федерації кіокушин карате Запорізької області, які порадили учням займатися розвитком фізичної культури та запросили до свого спортивного клубу.