У Шевченківському районі провели профілактично-інформаційну зустріч зі студентами

25.09.2019 09:43

Захід проведений у межах комплексної роботи з профілактики поширення наркотичних засобів і психотропних речовин серед молоді району.

24 вересня представники районної адміністрації спільно з працівниками місцевих закладів охорони здоров’я та ювенальної превенції Шевченківського відділення поліції зустрілися зі студентами Запорізького авіаційного коледжу ім. О. Г. Івченка.

Заступник голови районної адміністрації Зоя Лимарчук попередила про наслідки зловживання наркотиків та психотропних речовин, закликала дітей до здорового способу життя, розповіла про роботу з даного напрямку в районі та запросила долучитися до зафарбовування реклами наркотиків на території району.

Лікарі КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2» повідомили про загрозу для здоров’я та наслідки вживання наркотичних речовин й алкоголю. Інспектори ювенальної превенції Шевченківського відділення поліції розповіли про адміністративну та кримінальну відповідальність за незаконное виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, розповсюдження наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, схиляння до вживання наркотичних засобів.