Юні запоріжці змагались в екстремальних видах спорту

01.10.2019 11:45

Цієї суботи на скейт-майданчику в парку Перемоги відбувся молодіжний фестиваль вуличної культури «Урбан-фест 2019». Молоді спортсмени демонстрували свою майстерність у катанні на скейтах, роликах та самокатах.

У фестивалі взяли участь більше 100 молодих спортсменів із Запоріжжя, Дніпра, Маріуполя, Києва. На жаль, через погодні умови на наступні вихідні було перенесено змагання у катанні на велосипедах BMX. Однак, юні екстремали залюбки демонстрували свої навички у володінні скейтбордом, самокатом, роликами. Переможці та призери отримали кубки та медалі, Почесні грамоти та цінні подарунки.

Найкращі результати у категорії «скейтбординг» показали запорізькі спортсмени. Перше місце здобув Єгор Тунік. Срібним призером став Данило Алдошин, бронзову нагороду забрав Володимир Нікітін.

У категорії «ролики» золоту медаль виборола Аліса Сунко з Дніпра, Друге місце посів Данило Федоровський, теж з Дніпра. Бронзову медаль завоював Віталій Кузьменко з Маріуполя.

У категорії «самокати» кращий результат показав Олександр Кудренко. Другим став Олег Белякін. Третє місце посів Ярослав Березовський.