Запорізькі діти-сироти отримали пам’ятні годинники від міської влади

23.12.2019 17:00

Напередодні новорічних свят у Запоріжжі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, привітали з отриманням першого важливого документа - паспорта громадянина України. Діти отримали також пам’ятний подарунок від міської влади - годинники з гравіюванням «Хай щастить!».

Ця традиція існує у Запоріжжі вже 23 роки. Годинники вручають 4 рази на рік. Сьогодні їх отримали 67 юних запоріжців. З отриманням першого важливого документа в житті - паспорта громадянина України - підлітків-сиріт привітав заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Це дуже знаковий день і для вас, і для міської влади. Отримати паспорт - це значний крок вперед до дорослого життя, в якому є не тільки права, а й обов’язки. Годинники мають дуже правильне гравіювання «Хай щастить!». Це наше побажання вам, тому що дуже багато в житті залежить від удачі, але не менше - від ваших старань, прагнень та зусиль, - зазначив Анатолій Пустоваров.

В урочистій обстановці заступник міського голови вручив символічний подарунок від міської влади - годинники з написом «Хай щастить!». Годинники отримали діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, яким виповнилося 14 та 16 років. Загалом цього року такі пам’ятні подарунки отримали 204 дитини.

На завершення заходу гостей свята привітали лауреат міжнародних премій, учасник телевізійного шоу «Караоке на майдані» Данило Соловйов та учасники ансамблю спортивно-бального танцю «Фієста» Алісія Хауха та Альберт Микулин.