У міському центрі соцслужб привітали дітей з новорічними святами

17.01.2020 14:30

До новорічних свят фахівці з соціальної роботи Запорізького міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді по Дніпровському та Вознесенівському районах організували майстер-клас «Дивовижні пряники» за участю Тетяни Бєлаш.

У заході взяли участь діти з сімей, які перебувають на обліку центру.

Під пильним керівництвом майстрині Тетяни Бєлаш діти розмальовували пряники, грали в рухливі та інтелектуально-розважальні ігри, а наприкінці отримали, окрім власноруч розмальованих пряників, солодкі призи.

Крім того, до новорічних свят малеча з родин, які опинились у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку центру, отримали чудові подарунки від небайдужих запоріжців.

Уже кілька років поспіль соціально активні та небайдужі жителі нашого міста за власні кошти купують подарунки дітям з сімей, які потребують сторонньої допомоги, та передають через фахівців з соціальної роботи міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Спільна ініціатива фахівців центру і громадян є важливою формою підтримки таких родин. Діти завжди раді бачити казкових персонажів та з захопленням отримують від них іграшки та солодкі подарунки.