Працівники КП «ЕЛУАШ» борються з ожеледдю в місті

06.02.2020 16:48

У Запоріжжі через погіршення погодних умов на проїжджій частині та тротуарах утворився тонкий шар криги. Про безпеку пішоходів дбають міські комунальники – працюючи в цілодобовому режимі, обробляють їх антиожеледними матеріалами.

Відучора зі зниженням температури та опадами у вигляді дощу і снігу тротуари, проїжджу частину вкрила ожеледиця. У місті тривають роботи з обробки посипними матеріалами вулично-дорожньої мережі.

Так, у Вознесенівському районі, починаючи з 5-ї години ранку, були задіяні 12 працівників та стільки ж одиниць техніки КП «ЕЛУАШ». Спільними зусиллями обробили піщано-соляною сумішшю основні транспортні магістралі - проспекти Соборний та Маяковського, а також вулиці Перемоги, Лермонтова, Михайла Гончаренка і бульвар Шевченка.

- Станом на 12-ту годину дня було використано 60 тонн посипної піщано-соляної суміші. Загалом запаси нашої дільниці складають 1000 тонн солі та 500 тонн відсіву, - розповів майстер дільниці ДУ-2 (Вознесенівський район) КП «ЕЛУАШ» Олександр Артюх.

На черзі обробка вулиць Патріотичної, Жаботинського та бульвару Центрального. Контроль триває цілодобово. Бригади комунальників по черзі заступають на чергування та продовжують роботи для забезпечення нормального функціонування життєдіяльності міста.

Зазначимо, в цілому близько 300 спеціалістів 5 комунальних підприємств міста були задіяні в розчистці доріг і тротуарів для безпечного пересування.