У Запоріжжі відсвяткували День всіх закоханих

14.02.2020 19:34

Сьогодні, 14 лютого, у сквері Театральному відбувся міський захід з нагоди найромантичнішого свята – Дня всіх закоханих. Організатори – управління по роботі з молоддю та сім’єю спільно з міською молодіжною радою Запоріжжя.

На всіх учасників дійства чекала насичена розважальна програма. У сквері Театральному та довкола нього одночасно діяли фотозони і цікаві локації - для охочих укласти шлюб на добу, або ж власноруч виготовити вітальні листівки для бійців ООС, які найближчим часом будуть відправлені на передову через волонтерів ГО «Міський Центр допомоги». Передбачили організатори й заняття для хейтерів, тобто противників свята.

- Їм ми надали можливість відлупцювати символічним мечем повітряну кульку у вигляді серця, або ж спробувати себе у якості Купідона і влучити в нього стрілами з гумовими присосками. Також влаштували квест, учасники якого мали впоратися із рядом завдань. Головна умова - їх фіксація і опублікування у соціальній мережі «Інстаграм», - розповів начальник управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради Олексій Савицький.

Переможець Інста-квесту отримав сертифікат на вечерю удвох у ресторанно-готельному комплексі «Сайнрайз», учасники - квитки у кінотеатр та нічний клуб.

Крім того, авторам світлин із позначкою @zpmolod, викладеним знову ж таки у соціальній мережі «Інстаграм», у подарунок дістався відомий на весь світ смаколик - печиво з передбаченнями, а гостям свята - жуйки «Love is…».

Серед цікавинок й поцілунок тривалістю 1 хвилину. З десяток пар зголосилися у такий спосіб висловити власні почуття і привітати свою другу половину.

Також нагадаємо, оригінальну романтичну фотозону до Дня всіх закоханих днем раніше облаштували на бульварі Шевченка.