У Комунарському районі Запоріжжя жінок привітали зі святом весни

05.03.2020 14:35

У Комунарській районній адміністрації відбулось урочисте засідання активу громадської організації «Районна рада жінок «Довіра».

У заході взяли участь представники жіночих рад підприємств, лікувально-профілактичних установ, навчальних закладів району, а також державних організацій і громадських об'єднань Комунарського району.

Учасників засідання привітав заступник голови Комунарської районної адміністрації Володимир Кузьменко.  Він особливо підкреслив високий рівень суспільної активності жінок району.

- Всі досягнення влади можливі завдяки вашій активній участі. Ви - уособлення єдності, творення і стабільності в нашому суспільстві, - зазначив Володимир Кузьменко.

Також він розповів присутнім про результати соціально-економічного розвитку району в 2019 році та про плани на поточний рік.

На завершення заступник голови районної адміністрації нагородив грамотами кращих представниць жіночого громадського руху та ще раз привітав присутніх з прийдешнім святом 8 березня, побажав всім здоров'я, любові, сімейного благополуччя та успіхів у всіх починаннях.