У Запорізькому міському центрі зайнятості проходить місячник для молоді «Твоя успішна кар’єра»

12.03.2020 16:50

Служба зайнятості системно підходить до визначення алгоритму побудови кар’єри. Фахівці вважають, що попередженню безробіття та забезпеченню роботою активно сприяє профорієнтаційна робота серед молоді.

Тому міська служба зайнятості проводить місячник кар’єри молоді під назвою «Твоя успішна кар’єра». Кампанія триватиме до 1 квітня 2020 року.

Мета місячника - активізувати трудову активність молоді, підвищити її конкурентоспроможність на ринку праці та мотивувати на професійний розвиток і успіх у своїй країні.

Фахівці служби зайнятості спільно з представниками роботодавців, успішними підприємцями, молодими перспективними робітниками, майстрами виробництва будуть знайомити молодь з потребами регіонального ринку праці та основами побудови кар’єри. Після завершення акції 1 квітня відбудеться «гаряча лінія», під час якої всі охочі зможуть запитати про особливості ринку праці та планування професійної кар’єри.

Додаткову інформацію можна отримати в відділі організаційної роботи та архівної справи Запорізького МЦЗ за номером (061) 284-90-99 та в відділі організації профорієнтації за номером (061) 284-99-87