Суб’єктам господарювання Запоріжжя пропонують подавати колективні договори звичайною та електронною поштою

18.03.2020 14:07

Як повідомляє управління з питань праці Запорізької міської ради, через загострення епідситуації щодо розповсюдження гострих респіраторних вірусних інфекцій та коронавірусу COVID-19 та введення карантинних заходів укладання та проведення реєстрації колективних договорів проводиться через засоби поштового зв’язку та електронну пошту.

Підприємці можуть надавати колективні договори, зміни та доповнення до них на електронну адресу управління reception.uzzp@zp.gov.ua, або на адресу управління: 69044, м. Запоріжжя, майд. Профспілок, 5 для проведення їх повідомної реєстрації.

Сторони колективного договору мають направити до управління на повідомну реєстрацію примірник колективного договору, змін та доповнень до нього разом з додатками та супроводжувальним листом у вигляді:

  • оригіналу паперового документа з прошитими та пронумерованими сторінками (засобами поштового зв’язку);
  • електронного документа з пов’язаними з ним кваліфікованими електронними підписами (на електрону адресу управління).

Повідомна реєстрація проводиться протягом 14 робочих днів із дня, наступного після надходження колективного договору (змін та доповнень) до управління.

Не пізніше наступного робочого дня після реєстрації колективного договору, змін та доповнень до нього управління письмово інформує про це суб’єкта, який подав на реєстрацію колективний договір. Додаткову інформацію можна дізнатися за телефоном 228-06-10 (пн-чт з 9.00 до 18.00; пт з 9.00 до 16.45; обідня перерва з 13.00 до 13.45).