Запоріжців запрошують взяти участь у першому всеукраїнському онлайн-марафоні з енергоефективності

04.05.2020 14:45

Громадська рада при Міністерстві розвитку громад та територій України разом з громадською спілкою «Український форум енергоефективності і відновлюваної енергетики» запрошують представників підприємств, організацій, фахової спільноти з питань енергоефективності та всіх зацікавлених сторін взяти участь у роботі першого Всеукраїнського онлайн-марафону енергоефективності та енергозбереження. Захід відбудеться з 18 по 22 травня 2020 року в форматі інтернет-відеоконференції.

Марафон має на меті залучити до участі відомих спеціалістів і стати інституційною платформою для формування партнерства між органами центральної виконавчої влади, представниками бізнесу, фінансових організацій та освітніх закладів для впровадження політики і програм з питань управління енергоспоживанням, зміни клімату та енергетики сталого розвитку.

Під час онлайн-марафону учасники ознайомляться з інформацією про сучасний стан реалізації державної політики у сфері енергоефективності (законодавство, енергетичні програми та плани тощо), діючі в Україні Програми технічної допомоги у сфері раціонального енергоспоживання та енергозбереження, аналіз ринку послуг з енергозбереження, відновлюваної енергетики та альтернативного палива, підвищення потенціалу освітніх послуг у цій сфері.

Участь у онлайн-марафоні безкоштовна за умови завчасної реєстрації. Онлайн зі свого робочого чи домашнього комп’ютера, з будь-якого міста світу.

Інформація щодо спікерів, змісту програми першого тижня Всеукраїнського онлайн-марафону енергоефективності та енергозбереження, реєстраційна форма для участі у заході оприлюднена на сайті відеоконференції: https://marafon.energy/?utm_source=oda.