Симфонічний оркестр запорізької дитячої філармонії зняв відеоролик про свої заняття під час карантину

10.04.2020 15:27

Як повідомляє департамент культури і туризму Запорізької міської ради, юні музиканти симфонічного оркестру міської дитячої філармонії продовжують свої репетиції дистанційно та готуються до нових виступів.

Але й улюблені хіти з програми «Sympho KIDS» не забувають. Так, діти створили відеоролик на пісню «Let it be» з репертуару легендарного гурту «The Beatles». Пісню обрали разом всім творчим колективом.

У міському дитячому оркестрі грають 48 учнів та випускників дев’яти мистецьких шкіл Запоріжжя. Колектив було створено у 2018 році, а у листопаді 2019 року юні музиканти разом з народною вокальною студією «Art-Style» взяли участь у грандіозному проєкті «Sympho KIDS». Програма концерту складалась з відомих рок- та поп-хітів двадцятого століття. За ініціативою батьків під час карантину було вирішено створити відео, де діти спільно, кожен у своїй домівці, виконують одну з «хітових» пісень.

Нагадаємо, у Запоріжжі працюють 13 мистецьких шкіл, в яких навчається майже 6000 дітей. Дистанційно продовжують мистецьку освіту 85% учнів.