Фахівці центру соціальних служб продовжують надавати допомогу запорізьким родинам в умовах карантину

12.06.2020 16:31

Через ситуацію, що виникла в зв’язку з розповсюдженням коронавірусу COVID-19, сім’ї, які й до того перебували в складних життєвих обставинах, виявилися найбільш соціально незахищеними. Брак коштів, втрата тимчасових підробітків, постійне перебування в одному приміщенні ще більше загострили становище.

Не залишитись наодинці зі своїми проблемами та успішно їх долати впродовж всього періоду карантинних заходів допомагали працівники Запорізького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Було забезпечене постійне дистанційне спілкування з родинами, які перебувають під соціальним супроводом центру, надання психологічної та юридичної допомоги. Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства, надавала послуги кризового та екстреного втручання безпосередньо за місцем їх проживання.

Благодійна допомога, яку надала міжнародна громадська організація, у вигляді продуктових наборів стала в нагоді родинам, що перебувають під соціальним супроводом та на обліку Запорізького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Спільно з мобільною групою Національної поліції з протидії домашньому насильству в м. Запоріжжі розпочато доставку 150 продуктових наборів за адресами проживання родин.