У Запоріжжі вшанували кращих татусів

23.06.2020 17:23

Цими вихідними в Україні відзначали День батька. З нагоди свята у великій залі міськради зібрали кращих татусів міста, які є прикладом для своїх дітей.

Щороку до Дня батька у місті проводять масштабні святкування. Цього ж року через карантинні обмеження зразкових та відповідальних чоловіків привітали у стінах міськвиконкому. В урочистій  обстановці батькам вручили Почесні грамоти виконкому міської ради та приємні подарунки.

- У житті суспільства дуже важливу роль відіграє родина. І батько нарівні з матір’ю заслуговує на  повагу та підтримку. Тому сьогодні дуже приємно від імені громади та міської влади привітати найдостойніших татусів, і у вашій особі подякувати усім батькам нашого міста за їх працю та внесок у виховання молодого покоління, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Подарунки отримали 15 батьків. Серед нагороджених - військовослужбовці, рятувальники, робітники провідних промислових підприємств міста, поліцейські, музиканти. Деякі з них - багатодітні батьки, тата чотирьох, п'ятьох, сімох дітей.