У Запоріжжі інспектори з паркування за місяць склали майже 800 протоколів про порушення правил стоянки автомобілів

01.07.2020 17:45

У Запоріжжі продовжує роботу служба інспекторів з паркування. Вона була створена на базі департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради для того, аби контролювати як водії дотримуються правил зупинки та стоянки автомобілів.

За червень інспекторами служби було винесено 799 повідомлень про порушення правил паркування. Загальна сума штрафів по виданих повідомленнях склала 382,5 тисяч гривень. З них до бюджету міста з урахуванням пільгового періоду вже надійшли 144,3 тисячі гривень.

Крім того, інспектори опрацювали новий маршрут. Це район Центрального ринку - вулиці Жуковського, Покровська, Олександрівська. Відтепер перевірки на цій ділянці проводитимуть на постійній основі.

Також розпочато стягнення штрафів у примусовому порядку в подвійному розмірі через виконавчу службу. Нагадаємо, штрафи за порушення коливаються у межах від 255 до 510 грн. Містяни, яким виписали постанову, можуть скористатися пільговим періодом та сплатити 50% штрафу протягом 10 днів. Кошти від сплачених штрафів надходять до бюджету Запоріжжя.