У Вознесенівському районі комунальники зрізали аварійне гілля

15.07.2020 15:56

У місті продовжується ліквідація наслідків негоди, яка вирувала ввечері 13 липня. Зокрема шквальний вітер пошкодив дерева. З метою недопущення аварійних ситуацій у Вознесенівському районі комунальники зрізали надламане гілля. Попрацювали за адресами вул. Лермонтова, 6 та вул. Патріотична, 34.

Нагадаємо, сьогодні, 15 липня, відбулася нарада за участю представників районних адміністрацій, профільних департаментів, комунальних підприємств та керуючих компаній, у ході якої вони відзвітували про виконання заходів з усунення наслідків негоди.

Міський голова Володимир Буряк вчора поставив завдання профільним міським службам вирішити проблемні питання до 20.00, решту – впродовж 2-3 днів.

Так, у Вознесенівському районі комунальники провели обрізку аварійного гілля з подальшим подрібненням його на друзки. До роботи залучили спецтехніку: автовишку, дробарку й трактори. Місцеві жителі розповідають, що старі зелені насадження знаходилися в аварійному стані. Після нещодавньої негоди люди взагалі стали остерігатися ходити під деревами.

Також комунальники розчистили зливостоки, які засмітила дощова вода, адже впродовж тільки двох годин у Запоріжжі випала місячна норма опадів.

- У вівторок було отримано доручення від міського голови Володимира Буряка організувати моніторинг наслідків стихії, котра наробила чимало лиха на території району. Міський голова відвів на це 3 доби. За інформацією комунального підприємства «Запоріжремсервіс», виконати поставлене завдання планується у вказані терміни, - розповів голова Вознесенівської районної адміністрації Олександр Ніколаєнко.