Запоріжців запрошують до участі у творчому конкурсі «Калейдоскоп емоцій»

07.09.2020 14:40

Мета конкурсу: формування любові, поваги та ціннісного ставлення до України, виховання національно-патріотичних почуттів, формування потреби до саморозвитку, вираження своїх емоцій за допомогою творчості, розкриття і виявлення творчого потенціалу та всебічна підтримка творчої молоді, дітей та сімей міста.

Учасники конкурсу зможуть проявити себе у наступних номінаціях:

  • «Фоторобота» та «Малюнок»

Тематика - краса та різноманіття ландшафтів нашої країни, її природи; пам’ятні місця України (собори, храми, стародавні замки, фортеці, архітектурні будівлі тощо); вражаючі та унікальні пейзажі нашої країни і т.д.

  • «Поезія» і «Проза»

Тематика: любов та повага до своєї сім’ї, збереження сімейних цінностей і традицій, а також спільний сімейний відпочинок та подорожі нашою країною.

Заявка на конкурс надсилається на гугл-форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1iYxUSG2RioSjC-SmsYZt-QxvrK9sXWjFa_3q64Ar23o/edit або на електрону адресу semya.zp@ukr.net.

Також, творчі роботи потрібно приносити особисто до управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради за адресою: вул. Сталеварів, 30-А, м. Запоріжжя.

Термін подачі заявок - до 30 вересня 2020 року.

Телефон для довідок: 068-961-63-88.

Бланк заявки та Положення про конкурс закріплені нижче.