У Запоріжжі прийомні сім’ї демонстрували свої таланти

24.09.2020 12:28

В обласному центрі триває триває конкурс «Кращий опікун року». 23 вересня в міському палаці дитячої та юнацької творчості відбулись змагання в номінаціях «Родина талантів» та «Креативна родина».

Учасники конкурсу дивували членів журі неймовірними картинами, вишивкою, смачними кулінарними шедеврами, професійним вокалом та хореографією, а також власноруч створеними соціальними роликами на тему «Щаслива родина очима дитини».

Нагадаємо, міський конкурс «Кращий опікун року» проводиться у Запоріжжі вже п’ятий рік поспіль. Його мета - підтримка опікунських, прийомних родин, дитячих будинків сімейного типу, розкриття батьківського та педагогічного потенціалу, розкриття талантів, сумісне дозвілля та налагодження емоційного зв’язку між батьками та дітьми, популяризація сімейних форм виховання.

Цього року за перемогу змагається 41 родина.

Попереду учасників очікує ще спортивна естафета в номінації «Спортивна сім’я». Також є окрема номінація Гран-Прі. Її переможця визначать шляхом голосування на сторінці Facebook служби (управління) у справах дітей. 

Гала концерт конкурсу «Кращий опікун року» проведуть до Дня усиновлення – 29 вересня в міському палаці дитячої та юнацької творчості. Компетентне журі оголосить переможців і відзначить цінними подарунками - побутовою технікою. Також в цьому році було заплановано й цінні подарунки для дітей - мобільні телефони, планшети, фітнес-трекери тощо.