У Запоріжжі діти-сироти отримали пам’ятні годинники від міської влади

13.10.2020 11:11

До Дня міста в Запоріжжі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, привітали з отриманням першого важливого документа - паспорта громадянина України. Діти отримали також пам’ятні подарунки від міської влади - годинники з гравіюванням «Хай щастить!».

Ця традиція існує в Запоріжжі вже більше 20 років. На цей раз пам’ятні подарунки отримав 61 юний житель міста. З отриманням першого важливого документа в житті - паспорта громадянина України - підлітків-сиріт привітав заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- У Запоріжжі є гарна традиція – протягом 24 років кожна дитина-сирота й діти, позбавлені батьківського піклування, коли отримують паспорти, також приймають і привітання від міської влади. Ми їх вітаємо у стінах міської ради та даруємо символічний подарунок - годинники з гравіюванням. Для когось це перший годинник. Тим більше там є символічний напис – «Хай щастить!». Ми хочемо, щоб цим дітям пощастило. Вони талановиті, сучасні. Найголовніше наше завдання – щоб діти були щасливі та мали можливості для розвитку, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Загалом цього року такі пам’ятні подарунки отримає 91 дитина.

На завершення заходу гостей свята привітали фіналістка шоу «Круче всех», власниця Національного рекорду України «Найтитулованіша дитина – виконавець східних танців» Катерина Лапонова та переможниця міжнародних та всеукраїнських конкурсів, солістка студії «Арт Style» Маріам Беладзе.