В Олександрівському районі покращують благоустрій місць відпочинку запоріжців

13.10.2020 14:37

У сквері Студентському провели суботник. Спільними зусиллями працівники районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району та робітники ПрАТ «Запорізький електровозоремонтний завод» навели лад у популярній зоні відпочинку.

Районна адміністрація плідно співпрацює з Запорізьким електровозоремонтним заводом, аби підтримувати належний стан Студентського скверу. Зокрема спільними зусиллями тут було відновлено освітлення, підпірна стіна сходів при вході до скверу тощо.

Сьогодні у сквері провели толоку. Робітники заводу долучились до викорчовування висохлих дерев, прибирання опалого листя. Також тут відремонтують пошкоджені лавки та пофарбують їх. Крім того, 17 жовтня в рамках акції «Мільйон дерев за годину" в сквері з’явиться близько 40 нових зелених насаджень.

- Ми продовжуємо наводити лад у сквері Студентському. Нещодавно тут відновили освітлення, працівники КРБП «Зеленбуд» виконали санітарну обрізку дерев. Сьогодні вийшли з колективом районної адміністрації та працівниками заводу, аби привести до ладу малі архітектурні форми в сквері. До участі ми також запрошували жителів навколишніх будинків, оскільки вони постійно звертаються щодо впорядкування цього скверу, - зазначив голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

Валерій Мостовий наголосив, що подібні заходи важливо проводити, оскільки після того, як кожен доклав власних зусиль до наведення ладу, зникає бажання ламати та смітити. Крім того, добрі справи піднімають настрій.

Нагадаємо, нещодавно на цій локації також встановили нові урни. Їх на безоплатній основі запропонувала компанія, що займається виготовленням металоконструкцій.