Запорізьких військовослужбовців привітали з Днем захисника України

13.10.2020 17:24

Напередодні Дня захисника України та Дня визволення міста Запоріжжя від нацистських загарбників у Запоріжжі вітають військовослужбовців, які захищають суверенітет та незалежність нашої країни.

Так, сьогодні, 13 жовтня, голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району Віталій Змієнко привітав з прийдешнім святом воїнів військової частини 3029 та вручив їм пам’ятні подарунки.

У своїй вітальній промові Віталій Змієнко зазначив, що День захисника України – це справжнє свято мужності й самовідданості, свято кожного, хто в той чи інший час віддавав і продовжує віддавати свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

- Ми вшановуємо пам'ять тих, хто віддав своє життя в боротьбі за мир та незалежність нашої держави. Перед вами ми схиляємося, у вас вчимося любити Батьківщину, - зазначив Віталій Змієнко.

Військовослужбовців Шевченківського районного військового комісаріату, 9 полку оперативного призначення Національної гвардії України та 55-ї окремої артилерійської бригади з прийдешнім святом привітав голова Шевченківської районної адміністрації Федір Маєр. Він вручив військовим Почесні грамоти, подяки, а також цінні подарунки.

- Я щиро вітаю вас зі святами та зичу щастя, здоров’я родинам, а всім нам - мирного неба над головою. Ми вами пишаємось і ставимо в приклад дітям ваш патріотизм та відданість Батьківщині, - сказав Федір Маєр.

Нагадаємо, сьогодні міський голова Володимир Буряк вручив бійцям Національної гвардії України документи на житло.