Мешканці Вознесенівського району долучилися до акції «Мільйон дерев за добу»

16.10.2020 12:30

Сьогодні, 16 жовтня, на майданчику біля каскаду фонтанів «Райдуга» відбулась нарада представників ОСББ Вознесенівського району, керівництва районної адміністрації та депутатів Запорізької міської ради з приводу участі в екоініціативі "Мільйон дерев за добу".

Під час зустрічі були обговорені питання участі мешканців Вознесенівського району в екологічній акції «Мільйон дерев за добу», яка відбудеться вже завтра, 17 жовтня. Також представники 47 ОСББ Вознесенівського району отримали саджанці дерев і кущів, які висадять на території своїх дворів.

- Голови ОСББ Вознесенівського району висловили бажання взяти участь в такому масштабному озелененні, звернулися за допомогою у придбанні саджанців. Ми їм таку допомогу надали. 300 саджанців берези, липи, різноманітних кущів будуть висаджені майже в 50 міських дворах. Це, я вважаю, важливий вклад у покращення зовнішнього вигляду міста, - розповів депутат Запорізької міської ради Михайло Прасол.

Також вже завтра будуть висаджені саджанці, закуплені районною адміністрацією Запорізької міської ради по Вознесенівському району спеціально для участі в акції "Мільйон дерев за добу". 

- Ми провели тендерну процедуру і на 150 тисяч гривень, виділених з бюджету міста, закупили висадковий матеріал з землею, який буде завтра висаджений на 10 основних локаціях району - це парки, сквери, перехрестя.  Запрошуємо кожного жителя району, та й усього Запоріжжя, долучатися до цієї екоініціативи, - зазначив голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району Олександр Ніколаєнко.