У під'їздах запорізьких багатоповерхівок відновлено роботи з дезінфекції

10.11.2020 12:15

Аби убезпечити мешканців від поширення вірусних інфекцій, КП «Запоріжремсервіс» продовжує роботи з дезінфекції під’їздів житлових будинків.

У під’їздах дезінфікують вхідні двері, ручки, перила та поштові скриньки. А от у дев'ятиповерхових будинках - ще й ліфти. Також ретельно обробляють східці та підлогу. Дезінфікуючий розчин - не токсичний та не становить загрози для здоров’я людей.

- Обробляємо під’їзди з першого по останній поверх, обов’язково дезінфікуємо ліфти, підлогу, панелі, кнопки запуску тощо. На один під’їзд – може піти від 3 до 5 літрів рідини. Обов’язково під час виконання робіт вдягаємо захисні костюми, окуляри та рукавиці, - розповіла маляр КП «Запоріжремсервіс» Людмила Кириленко.

Подібні роботи підприємство проводить в житловому фонді Вознесенівського, Заводського та частини Дніпровського районів відповідно до звернень місцевих мешканців.

Зазначимо, з понеділка Запоріжжя увійшло до «червоної зони» за кількістю хворих на коронавірус, у зв’язку з чим у місті посилено обмежуючі та запобіжні заходи.

За актуальною інформацією щодо поширення коронавірусної інфекції у нашому регіоні та важливими новинами життя міста на карантині можна слідкувати на офіційному телеграм-каналі «ЗАПОРІЖЖЯ-ІНФО».