У Запоріжжі з’явиться алея нотаріусів

02.12.2020 13:05

Запорізькі нотаріуси започаткували нову традицію та висадили дерева у сквері Прикордонників.

В Олександрівському районі ділянку в сквері Прикордонників засадили декоративними березами та сливами. Акцію з озеленення ініціювали члени Запорізького відділення нотаріальної палати України в Запорізькій області. За сприяння районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району нотаріуси вибрали які дерева та де саме саджатимуть. Тепер у сквері Прикордонників буде на одну зелену локацію більше.

- Нам допомогли вибрати сажанці, належним чином підготувати ґрунт. Ми мріяли створити парк юстиції, але це нелегка справа, та й систему органів юстиції реформували. Тому ми вирішили, що розпочнемо з малого – висадимо дерева силами Запорізького відділення нотаріальної палати. За можливості будемо продовжувати цю ініціативу. Головне, що ми висадили дерева з любов’ю, настроєм, натхненням, - розповіла приватний нотаріус, член Запорізького відділення нотаріальної палати України в Запорізькій області Вікторія Морозова.

Загалом нотаріуси висадили тут 5 берез та 5 декоративних слив. За насадженнями доглядатимуть фахівці КРБП «Зеленбуд», які опікуються територією скверу Прикордонників.

- Співтовариство нотаріусів Запорізької області долучилось до озеленення Запоріжжя, зокрема Олександрівського району. Ми продовжуємо збільшувати кількість зелених насаджень в нашому районі. Так, за міської програмою озеленення планується висадити більше 1000 насаджень. Частина з них вже радують містян. Зокрема майже 200 нових дерев та кущів з’явились у сквері Піонерів, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

Також незабаром в Олександрівському районі з’явиться більше 300 дерев. Їх висадять фахівці КРБП «Зеленбуд».