У Запоріжжі проходить міський молодіжний форум «Рік, який все змінив!»

10.12.2020 11:52

9 грудня у Туристичному інформаційному центрі стартував міський молодіжний форум під назвою «Рік, який все змінив!». Через карантинні обмеження захід проходить в режимі онлайн. У перший день форуму пряму трансляцію заходу на сторінці управління по роботі з молоддю та сім'єю Запорізької міської ради в Інстаграм подивилося більше 300 осіб.

В рамках форуму експерти різних галузей - від культури до малого бізнесу - діляться своїми думками, досвідом та цікавими інсайдами щодо 2020 року. Першим спікером став радник віце-прем’єр-міністра України з питань цифрової трансформації Антон Філоненко з темою «Час ДІЯти!» Він розповів про тонкощі впровадження діджиталізації у державі, про складнощі, з якими доводиться стикатися на цьому шляху, про реалізовані проєкти, а також про плани на 2021рік.

Наступний гість форуму - власник ресторанно-розважального комплексу Анатолій Шашков - розповів про виклики, з якими стикнувся малий бізнес. Спікер описав неймовірну кількість перепон у житті українського бізнесмена під час коронакризи, а також поділився надзвичайно цікавими кейсами з власного досвіду.

Завершився перший день форуму виступом молодіжного мера Запоріжжя та депутата міської ради 8-го скликання Сергія Ільченка на тему «Міська молодіжна політика в умовах пандемії».

Сьогодні учасників форуму очікує не менш насичена програма – обговорюватимуть, яких змін зазнали цьогоріч культурна на спортивна галузі, а також ефективну комунікацію на карантині.

Пряма трансляція в Інстаграм-акаунті @zpmolod триватиме з 14:00 до 17:00.

Молодіжний форум «Рік, який все змінив!» організований управлінням по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради.