У Запоріжжі підбили підсумки міського молодіжного форуму

11.12.2020 15:44

10 грудня у Туристичному інформаційному центрі пройшов другий, підсумковий день Міського молодіжного форуму 2020 «Рік, який все змінив!». Захід проходив у режимі онлайн. До дискусії на сторінці управління по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради в Інстаграм долучились більше 500 осіб.

Тематикою другого дня форуму стали зміни в культурній та спортивній галузі. Розпочався захід з виступу блогерки, інфлюенсерки та SMM-менеджерки Ольги Самохіної на тему «У контенту немає карантину». Вона розповіла, де брати натхнення для створення контенту, як вести цікавий та популярний Інстаграм-акаунт, у чому плюси переходу світу в режим онлайн.

Другим був виступ багаторазової чемпіонки України та Європи, чемпіонки Міжнародного чемпіонату з карате, чемпіонки світу на відкритому Кубку Світу World Cup WKB у м. Сантьяго (Чилі), володарки другого дану чорного поясу з кіокушин-карате Марини Скамарохової. Гостя повідомила, що чекає на повернення до офлайну та на змагання з глядачами, а також розповіла, як пандемія відобразилась на спорті та проведенні змагань.

Завершився дводенний форум для молоді виступом віцечемпіона телевізійної Ліги Сміху у складі команди «Дніпро», актора гумористичних проєктів Володимира Борисова на тему «Культуру маскою не затулиш». Він підкреслив, що будь-які складнощі потрібно розцінювати як новий виклик та успішно адаптуватися до всього незнайомого.

За два дні міський молодіжний форум 2020 «Рік, який все змінив!» переглянуло онлайн близько 800 глядачів. Незабаром відео виступів спікерів можна буде переглянути на каналі «Молодь Запоріжжя» у Ютубі.

Нагадаємо, молодіжний форум «Рік, який все змінив!» організований управлінням по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради.