Запорізьку малечу привітали з новорічними святами

30.12.2020 11:55

Незважаючи на те, що через карантинні обмеження новорічні заходи не проводяться, міська влада Запоріжжя не залишила без уваги дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

За інформацією управління соціального захисту населення Запорізької міської ради, для привітання запорізьких дітей за кошти бюджету міста придбано близько 10 тисяч солодких новорічних подарунків. Їх почали роздавати напередодні Дня Святого Миколая.

Новорічні подарунки отримали діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, діти з сімей, члени яких загинули (померли) в антитерористичній операції, операції Об’єднаних сил, діти з малозабезпечених та інших сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Зокрема до 290 маленьких підопічних районних відділень комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) завітали Дід Мороз зі Снігуронькою. З дотриманням усіх протиепідемічних вимог вони привітали малечу з прийдешніми святами та вручили подарунки - смаколики та фрукти.

Крім того, діти розважалися в малих групах - грали в ігри, проводили конкурси-квести, шукали під ялинками подарунки з казковими персонажами. Доброго настрою та яскравих вражень вистачить на цілий рік всім дітлахам, які брали участь у святкуваннях.