У Запоріжжі триває театральний фестиваль «Золота Хортиця»: залишилося два дні

29.09.2017 11:10

Департамент культури і туризму Запорізької міської ради запрошує всіх глядачів і поціновувачів театрального мистецтва відвідати театр-лабораторію «Ві», де з 22 по 30 вересня проходить VI Відкритий фестиваль Альтернативного українського театру «Золота Хортиця - 2017».

Фестиваль присвячений альтернативному театру. Це театр художнього пошуку, експериментів в області театральної мови, новий підхід по відношенню до глядача як до учасника вистави.

Шанувальники театрального мистецтва вже познайомилися з творчими роботами восьми театрів: з Харкова (Творче об'єднання «DIY-театр», «Харківський театр для дорослих»), Новомосковська (Народний молодіжний театр «Мурашник»), Луцька (театр «Гармидер»), Чернігова ( «THEATRUM MUNDI »), Запоріжжя («Pro.театр»), Полтави («театр Сучасного Діалогу»), Рівне (театр «Сонях »), які представили глядачеві такі жанри як драма, абсурд, треш-драма, абсурд і т.п .

Також глядачів і гостей в рамках VI Відкритого фестивалю Альтернативного українського театру «Золота Хортиця - 2017» очікують майстер-класи, презентації книг, лекції, кожен бажаючий може взяти участь в обговоренні вистави. Крім вистав, глядачі мають можливість познайомитися з історією театрального плаката в фойє театру.

Фестиваль проходить в Запорізькому муніципальному театрі-лабораторії «Ві» (о. Хортиця, вул. Наукового містечка, 35). Телефони для довідок: 286-54-23, 096-390-14-23, 095-666-36-17).

Сьогодні, 29 вересня, о 19:00 одеський театр «Театральна студія Кирила Суханова» покаже виставу «Подільники» в жанрі науково-фантастичного детектива за однойменним твором Ф. Дюрренматта. Режисер-постановник вистави - Кирило Суханов. Тривалість дійства - 105 хвилин (без антракту).

Поспішайте! До завершення фестивалю залишилося всього два дні!