Запорізьку молодь запрошують відзначити День закоханих марафоном почуттів

08.02.2021 12:39

До Дня закоханих управління по роботі з сім’єю та молоддю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради підготувало низку розважальних заходів зі шлюбом на добу, розіграшем романтичної вечері та безліччю різноманітних конкурсів. Міський захід «Марафон почуттів», присвячений найромантичнішому святу, відбудеться 14 лютого в сквері Театральному.

Закоханих запрошують позмагатися на тематичних локаціях, кожна з яких символізує той чи інший період: від цукерково-букетного етапу до подружнього життя. Переможці квесту отримають сертифікат на вечерю вдвох. Для участі необхідно попередньо зареєструватися за посиланням.

Також будуть працювати тематичні локації, серед яких: реєстрація символічного шлюбу на добу, інформаційні стенди з їнформацією про актуальні для молоді проблеми. Окрім цього, організатори підготували спеціальне місце й для хейтерів Дня святого Валентина. 

Захід відбудеться 14 лютого о 12:00 у сквері Театральному з урахованням всіх карантинних вимог - з обмеженою кількістю учасників та дотриманням маскового режиму, соціальної дистанції.