Як запоріжцям зареєструвати особистий кабінет на сайті служби зайнятості

24.06.2021 16:26

Запоріжці, які перебувають на обліку в Державній службі зайнятості, можуть зареєструвати особистий кабінет. Там відображаються нарахування допомоги по безробіттю, інформація про вакансії, семінари тощо.

Як розповіли в Запорізькому міському центрі зайнятості, для того, щоб зареєструвати особистий кабінет, потрібно зайти на сайт Державної служби зайнятості та натиснути жовту кнопку «Персональний кабінет». Там необхідно уважно прочитати інструкцію та послідовно виконати дії, які в ній прописані. Якщо зробити все правильно, автоматично буде створено обліковий запис.

Це лише перший етап реєстрації. Наступний - зв’язатися з особистим кар’єрним радником. Він внесе в єдину інформаційну систему Державної служби зайнятості унікальний логін, пароль, а також електронну адресу, і лише тоді в персональному кабінеті відображатиметься розділ «Взаємодія зі службою зайнятості», в якому знаходиться: «Нарахування та виплати», «Інформація для пошуку роботи», «Відвідування ЦЗ, отримані послуги», «Семінари та масові заходи», «Направлення на працевлаштування», «Профнавчання».

Персональний кабінет – один із сучасних електронних сервісів служби зайнятості.

Для отримання додаткової інформації запоріжці також можуть звернутися за телефонами гарячої лінії Запорізького міського центру зайнятості: (061) 284-99-87, (061) 284-93-41, (061) 284-90-44.