У Запоріжжі для дітей організували розважально-пізнавальне дозвілля

26.07.2021 10:16

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Вознесенівському району спільно з депутатом Запорізької районної ради від політичної сили «Партія Володимира Буряка «Єднання» Олегом Григор’євим організувала справжнє свято для дітей, сім’ї яких опинились у складних життєвих обставинах.

Благодійний захід мав не лише розважальний, але й пізнавальний характер. В історико-культурному комплексі «700-річний Запорізький Дуб» відомий запорізький козак, заслужений артист України, голова громадської організації «Козацький Лучний Клуб «Байда» Олег Григор’єв провів для дітей навчання зі стрільби з лука.

- Це дійсно та історія, коли навчання в радість. Сподіваюсь, нам вдалось не лише відкрити двері в новий і захоплюючий світ аристократичного виду спорту, але й надихнути молоде покоління на активний спосіб життя та творчість, - зазначив голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району Віталій Лисенко.

Під час заняття юні запоріжці отримали знання щодо правильної стійки та роботи рук, самоконтролю та самоаналізу під час стрільби з лука. Діти відчули себе справжніми мисливцями та доблесними лицарями.