Про порядок плати за комунальні послуги

Рішення виконавчого комітету №306/1 від 23.07.2013. Дата оприлюднення 23.07.2013
Втратив чинність

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про питну воду та питне водопостачання», Законом України «Про житлово-комунальні послуги», постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг із централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», наказом Міністерства з питань ЖКГ України від 27.06.2008 №190 «Про затвердження Правил користування системами комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України», рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 27.04.2011 №200 «Про визначення виконавця комунальних послуг», рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 27.07.2012 №257 «Про визначення виконавця комунальних послуг», з метою поліпшення та впорядкування системи оплати комунальних послуг споживачами (наймачами, власниками квартир/приватних будинків, житлових будинків садибного типу), виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1 Затвердити Порядок зменшення розміру плати за комунальні послуги в разі тимчасової відсутності споживача та/або членів його сім`ї (додається).

2 У разі відсутності споживача та не відключення від послуг централізованого постачання питної води для потреб холодного та гарячого водопостачання, централізованого водовідведення, не опломбування запірних вентилів на вводі в квартиру та відсутності приладів обліку, здійснювати нарахування за послуги згідно зі встановленою нормою використання води з розрахунку на одного мешканця.

3 У разі відсутності показань індивідуального приладу обліку води,  нарахування за надані послуги здійснюються згідно з даними про споживання послуг, отриманих за попередні три місяця за показаннями індивідуального приладу обліку води.

4 Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Свіркіна Д. О.

 

Міський голова                                                                                                      О.Ч. Сін

 

Прикріплені файли:

Dodatok.doc